5 veje til det lukrative russiske marked

 kindledx_525x760

Overvejer du at eksportere til Rusland?
Vil du gerne have den grundlæggende viden om det russiske marked?
Gider du heller ikke læse rapporter og statikker?
Søger du en samlet fremstilling af det russiske marked og mulighederne for danske virksomheder?

– En uundværlig guide til Rusland spækket med tips og nyttig viden til dig, der vil lykkes med din forretning i Rusland.

Med e-bogen 5 veje til det lukrative russiske marked får du et uddybet branchekendskab til de fem mest profitable brancher i Rusland. Undervejs bliver du underholdt med aktuelle cases fra dansk erhvervsliv fra Rambøll, Novo Nordisk, Tourism Intelligence Institute, Arla og JYSK.

E-bogen henvender sig til alle, der interesserer sig for Rusland som eksportmarked: Administrerende direktører, markedsansvarlige, udstationerede, undervisere, studerende, journalister, konsulenter og ansatte i offentlige og private institutioner med fokus på dansk-russiske forretningsrelationer.

 

 

              


Det får du:

 • Svaret på hvilke 5 eksportbrancher, der “hitter”, set fra et russisk synspunkt
 • 5 eksportbrancher behandlet ud fra aktuelle tal og min nyeste research
 • 5 underholdende cases fra dansk erhvervsliv i Rusland
 • Et brugbart overblik over mulighederne i Rusland
 • Helhedsorienteret markedsinformation
 • Gennemarbejdet branchekendskab
 • En nyttig linksamling  med links til relevante organisationer og netværk, landerapporter og markedsanalyser, samt til lister over danske virksomheder i Rusland.

BONUS:

Foruden alle de ting, så vil jeg give dig en bonus i form af et lydkursus, der opsummerer de fem mest profitable eksportbrancher på det lukrative russiske marked. Du modtager en mail med et link til kurset som mp3-fil sammen med e-bogen, når du har gennemført betalingen.

 

Prisen for det hele er kun: 147,-E-bogen er på 53 sider. Du får en mail med link til e-bogen og din lydfil, straks efter du har gennemført betalingen.

 

De fem eksportbrancher, som jeg behandler i e-bogen er:

 • Energieffektivitet
 • Medicinalindustrien
 • Russisk turisme i Danmark
 • Landbrug og fødevarer
 • Forbrugsvarer

Lur mig, om ikke noget af det falder ind under det, du beskæftiger dig med.

 

Læs, hvad andre har sagt om e-bogen:

Mette Bærbach Bas fra Ruslandseksperten giver med stor indsigt og engagement læseren konkrete råd og anvisninger om, hvorledes man effektivt begår sig i SNG. For uden de nødvendige SNG-kompetencer står man med en tabersag.
– Morten Munk, ukrainsk konsul og indehaver af konsulentfirmaet Mafcon

E-bogen rummer gode cases, som kan være en øjenåbner for danske virksomheder, der gerne vil slå igennem i Rusland. Mette formår at præsentere problemerne med at komme ind på det russiske marked på en let forståelig måde, og stoffet er formidlet, så folk uden nærmere kendskab til Rusland også kan være med.
– Mads B. Eskildsen, studieadjunkt på Københavns Universitet

Bogen er bestemt læseværdig og vigtig for både danske virksomheder og investorer, der overvejer entre på det russiske marked, og for i øvrigt for alle os andre, der brænder for det post-sovjetiske rum. Den nuancerer på mange måder det skæve billede, man får af regionen fra især danske medier.
– Citat fra boganmeldelse på bloggen De flyvende geders land

Cases er en af bogens helt store styrker; det er altid nemmere at forholde sig til retningslinjer og guides, når man har noget helt konkret at hænge dem op på, og det får vi bestemt i bogen her. Det er en håndfuld velvalgte cases, der illustrerer, hvilke fælder, man nemt falder i og derfor må passe på. Det er ikke bare succeshistorier, der viser, at det kan lade sig gøre, de viser også, hvorfor det måske er gået galt, og hvad der skal til, før det går godt. Mette Bærbach Bas gør en dyd ud af at være åben om, at det er svært og kræver en indsats, men at det lader sig gøre. Forhindringerne bliver ikke forskønnet eller gemt væk, der fortælles ganske fair og ærligt om de vilkår, man som forretningsmand må indstille sig på.
– Citat fra boganmeldelse på bloggen Ordningen.net

 

Du finder ikke denne information andre steder end lige her!

E-bogen er på 53 sider og er spækket med aktuel brancheinfo. Oven i hatten får du en bonus i form af en mp3-fil, der opsummerer de fem mest profitable eksportbrancher på det lukrative russiske marked. Du modtager en mail med et link til kurset som mp3-fil sammen med e-bogen, når du har gennemført betalingen.

Prisen for det hele er kun: 147,-

Mette Bærbach Bas, kulturtræning i russisk forretningskultur

 


Du får en mail med link til e-bogen og din lydfil, straks efter du har gennemført betalingen.

Om forfatteren:

Mette Bærbach Bas er cand. mag i russisk og idéhistorie. Hun forsker i russisk forretningskultur og forbrugermentalitet. På ruslandseksperten.dk videreformidler hun sine resultater i den kulturoversættelse, som ofte er svær at sætte ord på, men som er vigtig for, at danske virksomheder kan lykkes på det lukrative russiske marked. Foruden denne e-bog har Mette skrevet bogen Kulturspejlet – nøglen til global succes, som er udkommet på forlaget TURBINE BUSINESS.