Invitation til bogreception 10. maj i Århus C

YES! Nu skal vi fejre! Jeg vil blive SÅ GLAD, hvis du vil komme til bogreceptionen for min nye bog Kulturspejlet – nøglen til global succes. Det foregår 10. maj i Århus C kl. 17-19.30. Se mere her i videoinvitationen:

 

Programmet bliver således:
17.00-17-30: Ankomst og velkomstdrink
17.30-18.00: Jeg holder en lille tale og fortæller om, hvordan det var at skrive bogen, hvad den handler om, og hvorfor den kan ændre verden
18.00-19.30: Netværk, hygge, mingle, snak på tagterrassen, knus og kys

Det vil være muligt at købe bogen med en god rabat (Receptionspris: 200,- Normalpris: 249,95. Mobilepay 61716109/kontant). Jeg skriver gerne en hilsen, hvis det ønskes.

thickpaperbacklaying_786x692

Du er meget velkommen. Send mig blot en kort mail med tilmelding på mette@ruslandseksperten.dk, så jeg ved, hvor mange glas jeg skal stille frem.

Min nye bog har alle løsningerne på den fremmedfrygt og frustration, som mange danskere føler, når de deler land og hverdag med mennesker fra andre kulturer. Kulturspejlet er nøglen til global succes og vil ændre den måde, vi går til udlændinge på. Misforståelser og konflikter på grund af kulturen kan nu endelig løses blot ved at bruge alle de skønne, empatiske og afbalancerede redskaber i denne bog. Jeg er så glad for, at den endelig er kommet ud i verden!

Dato: Tirsdag d. 10. maj 2016
Tidspunkt:
17.00-19.30
Forplejning: Jeg serverer en velkomstdrink og lidt lækkert dertil. Der vil være mulighed for at købe drikkevarer i baren.
Parkering: Du kan parkere i Magasins P-hus eller i gaderne i Ø-gadekvarteret, men vær opmærksom på de skrappe p-regler.
Adresse: Vestergade 49 i Lynfabrikkens cafe på 2. sal. Du skal ind ad porten og op ad trappen til 2. sal. Det ser sådan her ud:

IMG_3260

 

Speak Your Mind

*