Vil du have adgang til mine bedste tips og tricks? Tilmeld dig Ruslandsekspertens Nyhedsbrev og få adgang til tips og nyttig viden

  • Vil du lære at styre uden om faldgruberne og få succes med din forretning i Rusland?
  • Vil du have løbende AHA’er og blive opdateret på Rusland som eksportmarked?
  • Vil du vide hvilke fem begynderfejl, som danskere oftest laver, når de kommer til Rusland?

 

Bliv abonnent på Ruslandsekspertens Nyhedsbrev og få en gratis lydfil + tips og nyttig viden til at lykkes med dit projekt i Rusland

Med nyhedsbrevet får du inspiration og bliver opdateret på de sidste nye tendenser inden for eksport til Rusland. Jeg tipper dig også om, hvordan du skal takle forskellene mellem dansk og russisk forretningskultur. Nyhedsbrevet kommer nemt og bekvemt til dig i din indbakke et par gange om måneden – og så er det endda gratis!

Tilmeld dig Ruslandsekspertens nyhedsbrev

* Skal udfyldesVed at tilmelde dig nyhedsbrevet får du adgang til din gratis lydfil med: De 5 mest almindelige begynderfejl, som danskere laver i mødet med russiske forretningsfolk.Hvad har andre sagt om nyhedsbrevet?

[quote type=”large” align=”left”]Jeg har lyttet til de 5 mest almindelige begynderfejl, som danskere laver i mødet med russiske forretningfolk. Jeg mener, at du har fulstændig ret i det, du fortæller.
– Anna Larsen, russisk oversætter bosiddende i Danmark
[/quote]

[quote type=”large” align=”left”]Nyhedsbrevet er et frisk pust i vort arbejde. Det giver nye og interessante vinkler på trends og mulige udviklinger på det russiske marked.
– StenToft Petersen, Senior Consultant i Decent Work International
[/quote]

[quote type=”large” align=”left”]De råd, Mette kommer med i sine nyhedsbreve, har jeg erfaret er nogle af de vigtigste ting at have øje for, når man indtræder på så svært et marked som Rusland, specielt fordi kulturen er så forskellig i forhold til dansk forretningskultur. Tak for et lærerigt og uundværligt nyhedsbrev!
– Katja Holm fra Holm & Brandt Rusland
[/quote]

[quote type=”large” align=”left”]Nyhedsbrevene på Ruslandseksperten.dk har givet mig en indsigt i den russiske forretningskultur, som jeg ikke har kunne lære eller læse mig til nogen andre steder. Nyhedsbrevene er i meget høj kvalitet og super relevante for virksomheder, der gerne vil klare sig godt i Rusland.
– Ida Edith Bruun Andersen, specialestuderende ved Københavns Erhvervsakademi
[/quote]

 

OBS:

  • Ruslandsekspertens Nyhedsbrev udkommer ca. to gange om måneden. Nogle gange oftere, hvis jeg har noget særligt på hjerte og ikke kan vente med at fortælle om det.
  • Citat: Ja gerne, hvis du angiver ruslandseksperten.dk eller Mette Bærbach Bas som kilde.
  • Jeg videregiver ingen oplysninger om dig til andre.
  • Du kan til enhver tid framelde dig ved et enkelt klik nederst i nyhedsbrevet eller ved at sende mig en mail.