Nyt tidsbegrænset produkt: Ryd op i dine fordomme

I juli kan du få online adgang til mine bedste redskaber til at møde andre med den åbenhed, som i min erfaring giver de bedste resultater i kulturmødet. Vejen dertil handler om at rydde op i sine fordomme og tage ejerskab for sine holdninger og overbevisninger.

Russerne er nok et af de folk i verden, som er påhæftet flest fordomme og stereotyper. Vi kender dem alle. Lad mig alligevel nævne et par stykker: Korruption, vodka, mafia, kvindehandel, brovtende opførsel og vulgær smag.

Alt dette “larmer” i kulturmødet og forhindrer dig i at få det optimale ud af situationen.

For at hjælpe dig med at skabe de bedste betingelser for mødet med russerne har jeg skabt et onlineprodukt: Ryd op i dine fordomme. Her giver jeg dig alle redskaberne til at møde andre med den åbenhed, som du kender fra min måde at være i verden på: Uden at dømme eller bebrejde nogen eller noget.

Ryd op i dine fordomme

BEMÆRK: Jeg tager produktet af hylden igen om en måned, altså 1. august. Så sørg for at købe din adgang inden da, hvis du gerne vil lære at møde russerne med et åbent sind og opnå bedre resultater.

Speak Your Mind

*