#11 Podcast: Opstart på det russiske marked

Sten Toft Petersen

Hvordan er markedet i Rusland og Moskva anno 2013?
Hvad er det særlige karaktertræk, som de succesfulde virksomheder har?
Hvor mange har reelt succes med opstart i Rusland?
Hvordan skal du tilgå markedet for at få den bedste start?

Få svarene på alle de spørgsmål, der trænger sig på, når du skal starte op i Rusland. I dette interview bliver du tippet om aktuelle muligheder i Rusland, blandt andet internethandel. + Du får bonusviden om alt det, vi ikke hører i Danmark, blandt andet anlægningen af en helt ny bydel i Moskva, som giver spændende muligheder for dansk eksport.

Jeg har valgt Sten Toft Petersen til denne podcast. Sten er senior consultant i Decent Work International og er bosiddende i Moskva og hjælper danske virksomheder med opstart i Rusland.

I dette interview, som blev udgivet i forbindelse med mit online eksportseminar efteråret 2013, skal vi høre om opstart i Rusland og Moskva. Sten er den helt rigtige person til at tale med om opstart på det russiske marked, for han er en person, som siger tingene, som de er. Ingen tom salgssnak, men derimod masser af tips og nyttig viden.

NB: Interviewet er lavet via Skype. Sten Toft Petersen sidder nemlig til daglig i Moskva. Så jeg beder dig tilgive lydkvaliteten. Det glemmer du alligevel, så snart du bliver optaget af at høre Stens mange guldkorn og pointer.

God fornøjelse!

Podcasten finder du øverst her i indlægget. Du kan afspille direkte på siden eller downloade ved at højreklikke på linket.

Podcast via iTunes
Hvis du vil høre podcasten i din iPhone, iPod eller mp3-afspiller, så kan du abonnere på “Russisk Business eller Russisk Roulette-podcasten” igennem iTunes. Det gør du ved at klikke på iTunes-ikonet nedenfor:

itunes-subscribe

Du kan finde hele podcastserien på iTunes: Russisk Business eller Russisk Roulette

Hør de andre podcasts her på siden: Podcastserien Russisk Business eller Russisk Roulette

 

PS: Vil du vide mere om Sten Toft Petersen og Decent Work International?

Så er her en genvej. Det behøver nemlig ikke at være besværligt at starte op i Rusland

Sten tilbyder en pakkeløsning, så du til en fast pris kan etablere dig på det russiske marked og undgå ubehagelige overraskelser. Kontakt Sten og find ud af, om din virksomhed er parat til det russiske marked.

Du kan kontakte Sten Toft Petersen på følgende måder:

  • Mail: petersen decent.work.com
  • web: www.decent-work.com
  • Tlf: 007 905 776 23 96
  • Skype: stentoftpetersen

 

Speak Your Mind

*