#12 Podcast: Alt om sikkerhed og korruption i Rusland

Michael Sjøberg og Jørgen Werenberg

Jeg er lige ved at tro, at dette interview er det bedste i rækken af podcasts om russisk business. Måske fordi jeg selv er lidt vild med de her drenge: Michael Sjøberg og Jørgen Werenberg. De er begge uddannede sprogofficerer og har specialiseret sig inden for hhv. krisehåndtering og gidseltagning og tolkning i stressede situationer, som f.eks. når danskere kommer i fængsel eller har konflikter med russiske myndigheder.

I dag tager vi fat på det mere dramatiske ved business i Rusland. Michael Sjøberg og Jørgen Werenberg giver dig sandheden om korruption og sikkerhed i Rusland. I interviewet får du svar på:

  • Risikovurdering: Er det virkeligt farligt i Rusland?
  • Russisk politi – hvad gør jeg, hvis der opstår en svær situation?
  • Og hvordan er det egentlig med mafia?

Og ikke nok med det. Michael og Jørgen tipper dig også om:

+ Rejsen til Rusland: tips og genveje, så du slipper for at havne i en dum situation
+ En guide til at håndtere konflikter med russerne

Michael Sjøberg og Jørgen Werenberg er også eksperter på den russiske forretningskultur, så du får en masse tips og nyttig viden, du kan bruge i din forretning i Rusland.

God fornøjelse!

Podcasten finder du øverst her i indlægget. Du kan afspille direkte på siden eller downloade ved at højreklikke på linket.

 

Podcast via iTunes
Hvis du vil høre podcasten i din iPhone, iPod eller mp3-afspiller, så kan du abonnere på “Russisk Business eller Russisk Roulette-podcasten” igennem iTunes. Det gør du ved at klikke på iTunes-ikonet nedenfor:

itunes-subscribe

Du kan finde hele podcastserien på iTunes: Russisk Business eller Russisk Roulette

Hør de andre podcasts her på siden: Podcastserien Russisk Business eller Russisk Roulette

 

Speak Your Mind

*