#16 Podcast: Lær det russiske sprog på tre kvarter

Irina Senchuk Hansen

Pyyh – et helt nyt alfabet, 6 forskellige kasus og en grammatik, som er fuld af undtagelser. Er det virkelig besværet værd?

Ja, det er det! Det ultimative tip til at lykkes i Rusland er nemlig at få lært sproget. Selv om det er svært, vil det vise sig at være en skøn genvej, når du skal opbygge en forretningsrelation med russerne. Russerne er nemlig generelt dårlige til engelsk og andre fremmedsprog, så derfor er det vigtigt, at du får lært russisk, også af høflighedsgrunde.

I denne podcast hører du om det russiske sprog fra Irina Senchuk Hansen. Irina er russisklærer og har lang erfaring i at lære danskere at begå sig sprogligt i Rusland. Du kan se mere om Irina Senchuk Hansen på ISH Sprogservices hjemmeside.

Det russiske sprog må du ikke undervurdere, for du kommer ikke langt i Rusland uden at kunne russisk. Og du kan ånde lettet op: Du kan godt klare dig i Rusland, selv om du ikke har perfekt udtale, og selv om grammatikken ikke er 100 % på plads. Som Irina også siger i interviewet, er det bedre, at man har lært 10 ord på russisk, end hvis man slet ikke kan russisk.

BONUS: De 10 vigtigste ord får du faktisk til slut i dette ekspertinterview. Så vær sikker på, at du få lyttet med hele vejen til ende.

God fornøjelse!

Podcasten finder du øverst her i indlægget. Du kan afspille direkte på siden eller downloade ved at højreklikke på linket.

 

Podcast via iTunes
Hvis du vil høre podcasten i din iPhone, iPod eller mp3-afspiller, så kan du abonnere på “Russisk Business eller Russisk Roulette-podcasten” igennem iTunes. Det gør du ved at klikke på iTunes-ikonet nedenfor:

itunes-subscribe

Du kan finde hele podcastserien på iTunes: Russisk Business eller Russisk Roulette

Hør de andre podcasts her på siden: Podcastserien Russisk Business eller Russisk Roulette

 

PS: Vil du vide mere om Irina Senchuk Hansen?

Irina Senchuk Hansen tilbyder dig, som lytter med på denne podcast, at du kan få din 1. russisktime gratis. Du skal blot tage kontakt til Irina for at aftale nærmere. Undervisningen kan også foregå over Skype.

Kontakt:
Irina Senchuk Hansen
ISH Sprogservice

Tlf: 2726 5933
E-mail: irinasenchukhansen@gmail.com
Web: www.ishsprogservice.dk

Speak Your Mind

*