#17 Podcast: Derfor skal du se på regionerne i Rusland

Svetlana GertsenDu har sikkert hørt om Svetlana Gertsen og de Business Trips, hendes virksomhed 2Gether Consult International arrangerer for danske virksomheder, som ønsker at opdyrke det russiske marked. Svetlana vil i dette interview fortælle om fordelene ved at etablere sig i regionerne frem for i hovedstaden, når du skal opstarte din eksportforretning på det russiske marked.

Vi skal snakke om, hvorfor det giver mening at se på regionerne i Rusland frem for Moskva og Petersborg. Særligt Moskva byder på meget hård konkurrence og kræver rigtig mange penge. For mange danske små og mellemstore virksomheder vil det ofte give bedre mening at tage til regionerne. Som hovedregel er der meget udvikling i de russiske regioner. Som Svetlana udtrykker det: Man behøver ikke at være i Moskva for at lykkes i Rusland.

Svetlana Gertsen oplister i interviewet tre gode grunde til at tage til regionerne:

  • Kræver ikke stor økonomisk ballast
  • Der er mindre konkurrence
  • Du kan være heldig at lande i en region, hvor den lokale ledelse skaber nogle meget favorable vilkår for netop din forretning

Du får også gode eksempler på, hvad du skal gøre og ikke gøre i praksis i Rusland, og endelig vil Svetlana give dig sine bedste tip til at håndtere de kulturelle forskelle.

God fornøjelse!

Podcasten finder du øverst her i indlægget. Du kan afspille direkte på siden eller downloade ved at højreklikke på linket.

 

Podcast via iTunes
Hvis du vil høre podcasten i din iPhone, iPod eller mp3-afspiller, så kan du abonnere på “Russisk Business eller Russisk Roulette-podcasten” igennem iTunes. Det gør du ved at klikke på iTunes-ikonet nedenfor:

itunes-subscribe

Du kan finde hele podcastserien på iTunes: Russisk Business eller Russisk Roulette

Hør de andre podcasts her på siden: Podcastserien Russisk Business eller Russisk Roulette

 

PS: Vil du vide mere om Svetlana Gertsen og 2Gether Consult International?

Du er altid velkommen til at tage kontakt til Svetlana Gertsen for at høre om dine muligheder på det russiske marked.

Svetlanas kontaktoplysninger:

Mail: info@2getherconsult.com
Telefon: +45 4118 0338
Skype: TogetherConsultInternational
Web: www.2getherconsult.com

Speak Your Mind

*