#18 Podcast: Få finansieringen på plads med EKF

Jørgen BollesenHovedpersonen er denne podcast er Jørgen Bollesen. Jørgen har over 20 års erfaring på det russiske marked og kender Rusland og russerne gennem sit arbejde med så forskellige produkter som våben, tyggegummi og sko. Det kan du forresten også læse mere om i dette portrætinterview med Jørgen, som jeg har udgivet på bloggen.

De sidste par år har Jørgen arbejdet i Rusland som udstationeret for EKF (Eksport Kredit Fonden) med fast skrivebord på Den danske ambassade i Moskva. Jørgen rådgiver danske eksportører i, hvordan de får finansieret deres etablering i Rusland – dvs. oprettelse af et selskab. Men den største del af hans arbejde ligger inden for finansiering af udstyrseksport.

Helt konkret sammensætter han finansieringspakker, som hjælper den danske eksportør til at løfte eksportopgaven og styrker danske eksportørers konkurrenceevne i forhold til at vinde kontrakter. Det hører du meget mere om i interviewet.

I interviewet fortæller Jørgen dig om status quo i Rusland og ridser blandt andet op, hvordan russere kontra danskere ser på finansiering og banker.

Du bliver tippet om risici og perspektiver inden for kreditvurdering og finansiering i følgende brancher:

  • Konsumer
  • Landbrug
  • Energieffektivitet

Til sidst giver Jørgen en række lessons learned baseret på hans 20 års erfaring i Rusland.

Der er al mulig grund til at lytte til dette interview, som varer 26 minutter og er spækket med Jørgens smittende energi og hans store faglige indsigt.

God fornøjelse!

Podcasten finder du øverst her i indlægget. Du kan afspille direkte på siden eller downloade ved at højreklikke på linket.

 

Podcast via iTunes
Hvis du vil høre podcasten i din iPhone, iPod eller mp3-afspiller, så kan du abonnere på “Russisk Business eller Russisk Roulette-podcasten” igennem iTunes. Det gør du ved at klikke på iTunes-ikonet nedenfor:

itunes-subscribe

Du kan finde hele podcastserien på iTunes: Russisk Business eller Russisk Roulette

Hør de andre podcasts her på siden: Podcastserien Russisk Business eller Russisk Roulette

 

PS: Vil du vide mere om Jørgen Bollesen og EKF?

EKF tilbyder skræddersyede finansieringspakker til dig, der er seriøs på det russiske marked. I den forbindelse tilbyder EKF og Jørgen Bollesen at deltage i salgsmøder i Rusland og formidle finansieringspakken for kunden.Du er velkommen til at kontakte Jørgen på og få en uforpligtende snak om din virksomheds finansieringsbehov. Jørgens kontaktoplysninger:

Mail: jbo@ekf.dk
Tlf.: +7 (926) 641 63 18
Web: www.ekf.dk

Speak Your Mind

*