#19 Podcast: Sådan danner du forretningsrelationer i Rusland

Peter Mygind Rasmussen

I denne podcast skal vi lære om relationsopbygning fra Peter Mygind Rasmussen, . Jeg interviewede Peter sidste efterår over en Skypeforbindelse, da han netop var tiltrådt som handelschef på Den danske ambassade i Moskva.

Peter fortæller om opbygning af forretningsrelationer, hvordan man opbygger dem og vedligeholder dem. Faktisk får du en klar opskrift på, hvordan du opbygger en relation med russerne. En opskrift, som du kan tage til Rusland og bruge uden videre.

I interviewet tager vi temperaturen på det aktuelle forretningsklima i Rusland og ser på, hvilke parametre, der skal være på plads for at lykkes i Rusland.

Ifølge Peter Mygind Rasmussen er der nogle klare karaktertræk hos de virksomheder og de personer, der klarer sig bedst i Rusland:

  • De virksomheder, der tit har en mand i Rusland – gerne en gang om måneden – har en langt større chance for succes på det russiske marked.
  • Personerne, som lykkes i Rusland, er åbne og synes, at det er spændende at gøre forretning i et anderledes erhvervsklima. Desuden kan de se ud over de gængse fordomme, som f.eks. det at Rusland skulle være farligt.

Hør dette og meget mere i interviewet med handelschef på Den danske ambassade i Moskva, Peter Mygind Rasmussen.

God fornøjelse!

Podcasten finder du øverst her i indlægget. Du kan afspille direkte på siden eller downloade ved at højreklikke på linket.

 

Podcast via iTunes
Hvis du vil høre podcasten i din iPhone, iPod eller mp3-afspiller, så kan du abonnere på “Russisk Business eller Russisk Roulette-podcasten” igennem iTunes. Det gør du ved at klikke på iTunes-ikonet nedenfor:

itunes-subscribe

Du kan finde hele podcastserien på iTunes: Russisk Business eller Russisk Roulette

Hør de andre podcasts her på siden: Podcastserien Russisk Business eller Russisk Roulette

 

PS: Vil du vide mere om Peter Mygind Rasmussen og Den danske ambassade?

Den danske ambassade er til for at hjælpe dig, der vil etablere dig på det russiske marked eller optimere din tilstedeværelse i Rusland. Ambassaden har det rigtige netværk i Rusland, er specialiseret i alle de danske eksportbrancher og har den nødvendige erfaring til at levere en solid rådgivning, som giver resultater.

Hvis du vil teste, om du er på rette spor i Rusland, skal du som det første tage fat i Peter Mygind Rasmussen, handelschef på Den danske ambassade i Moskva. Peter tager udgangspunkt i netop din forretning og dine behov.

Her er kontaktoplysningerne på Peter Mygind Rasmussen:

Mail: pemyra@um.dk
Dir. tlf:+74956426800
Mobil: +79266416346

Speak Your Mind

*