#20 Podcast: Lær at navigere i kulturforskellene

Mette Bærbach BasI al beskedenhed er det mig, Mette Bærbach Bas, der er på programmet i denne podcast. Jeg har fået direktør Annette Dahl fra C3 Consulting til at interviewe mig om mit speciale: kulturtræning i forskellene mellem dansk og russisk forretningskultur.

Under interviewet løfter jeg sløret for kulturmetoden, som er en metode, jeg har udviklet til at lære danskere at navigere i fremmede kulturer. Jeg kommer også ind på, hvorfor det er min passion at kulturtræne, og hvad du skal bruge det til i dit arbejdsliv.

Som en ekstra bonus får du en mere tydelig fornemmelse af, hvem jeg er som person, og hvorfor jeg brænder for at formidle forskellene mellem dansk og russisk forretningskultur. Altså hvem er kvinden bag alle de ord om Rusland… Jeg håber, du vil tage dig tid til at lytte til interviewet, som varer ca. 25 minutter.

NB: I interviewet taler jeg om et produkt om russisk forretningskultur. Det er i mellemtiden udgået, men se i stedet mit onlinekursus om Takt og Tone i Russisk Business.

 

God fornøjelse!

Podcasten finder du øverst her i indlægget. Du kan afspille direkte på siden eller downloade ved at højreklikke på linket.

 

Podcast via iTunes
Hvis du vil høre podcasten i din iPhone, iPod eller mp3-afspiller, så kan du abonnere på “Russisk Business eller Russisk Roulette-podcasten” igennem iTunes. Det gør du ved at klikke på iTunes-ikonet nedenfor:

itunes-subscribe

Du kan finde hele podcastserien på iTunes: Russisk Business eller Russisk Roulette

Hør de andre podcasts her på siden: Podcastserien Russisk Business eller Russisk Roulette

 

 

Speak Your Mind

*