#21 Podcast: Samuel Rachlin om sin bog Jeg, Putin

I denne måneds podcast har jeg haft mulighed for at interviewe ingen ringere end Samuel Rachlin. Han er i øjeblikket aktuel med sin nye bog Jeg, Putin, en velskrevet portrætbog af manden, som har sat dagsordenen på den politiske scene med Ukraine-konflikten og efterfølgende sanktioner og importstop, som også berører danske eksportvirksomheder.

Samuel og Mette

Min samtale med Rachlin starter i Det Kongelige Teater, men senere fortrækker vi os til en caféen på grund af ivrige og lidt for højrøstede teatergængere. I caféen vil du kunne høre en smule baggrundsstøj og fornemme den gode stemning fra den københavnske caféverden en rolig og regnfuld formiddag i november 2014.

Løgnen som politisk redskab
I et politisk system som vores er løgnen undergravende for en politiker. Sådan er det ikke i Rusland. Lyt med i podcasten, hvor Samuel Rachlin fortæller om sin nye bog Jeg, Putin. Her forklarer han blandt andet den store opbakning, Putin nyder hos sin befolkning, trods de åbenlyse løgne og maskering af sandheden.

Hjælp til at overkomme kulturforskellene
Det sidste kvarter giver Rachlin sit eksklusive bud på, hvordan russerne er. Som han siger: “Ud fra min erfaring er russerne vanskelige at gøre forretning med.” Hvorfor det er sådan, forklarer Rachlin i interviewet, og han giver en opskrift på, hvordan vi danskere skal håndtere russerne for at få de resultater, vi ønsker.

God fornøjelse!

Samuel med cykel

Podcasten finder du øverst her i indlægget. Du kan afspille direkte på siden eller downloade ved at højreklikke på linket.

Podcast via iTunes
Hvis du vil høre podcasten på din iPhone, iPod eller mp3-afspiller, kan du abonnere på “Russisk Business eller Russisk Roulette-podcasten” igennem iTunes. Det gør du ved at klikke på iTunes-ikonet nedenfor:

itunes-subscribe

Du kan finde hele podcastserien på iTunes: Russisk Business eller Russisk Roulette

Hør de andre podcasts her på siden: Podcastserien Russisk Business eller Russisk Roulette

PS: Du kan læse min anmeldelse af bogen Jeg, Putin her: Samuel Rachlin: Jeg, Putin

Samuel Rachlin: Jeg, Putin

Speak Your Mind

*