5 veje til det lukrative russiske marked

 

Læs alt om e-bogen 5 veje til det lukrative russiske marked

Overvejer du at eksportere til Rusland?
Vil du gerne have den grundlæggende viden om det russiske marked?
Gider du heller ikke læse rapporter og statikker?
Søger du en samlet fremstilling af det russiske marked og mulighederne for danske virksomheder?

– En uundværlig guide til Rusland spækket med tips og nyttig viden til dig, der vil lykkes med din forretning i Rusland.

Med e-bogen 5 veje til det lukrative russiske marked får du et uddybet branchekendskab til de fem mest profitable brancher i Rusland. Undervejs bliver du underholdt med aktuelle cases fra dansk erhvervsliv fra Rambøll, Novo Nordisk, Tourism Intelligence Institute, Arla og JYSK.

E-bogen henvender sig til alle, der interesserer sig for Rusland som eksportmarked: Administrerende direktører, markedsansvarlige, udstationerede, undervisere, studerende, journalister, konsulenter og ansatte i offentlige og private institutioner med fokus på dansk-russiske forretningsrelationer.

 

Det får du:

 • Svaret på hvilke 5 eksportbrancher, der “hitter”, set fra et russisk synspunkt
 • 5 eksportbrancher behandlet ud fra brugbare tal og min research
 • 5 underholdende cases fra dansk erhvervsliv i Rusland
 • Et brugbart overblik over mulighederne i Rusland
 • Helhedsorienteret markedsinformation
 • Gennemarbejdet branchekendskab
 • En nyttig linksamling  med links til relevante organisationer og netværk, landerapporter og markedsanalyser, samt til lister over danske virksomheder i Rusland.

BONUS:

Foruden alle de ting, så vil jeg give dig en bonus i form af et lydkursus, der opsummerer de fem mest profitable eksportbrancher på det lukrative russiske marked. Du modtager en mail med et link til kurset som mp3-fil sammen med e-bogen, når du har gennemført tilmeldingen.

 >>Klik her, og få e-bogen på 2 minutter<<

 

De fem eksportbrancher, som jeg behandler i e-bogen er:

 • Energieffektivitet
 • Medicinalindustrien
 • Russisk turisme i Danmark
 • Landbrug og fødevarer
 • Forbrugsvarer

Lur mig, om ikke noget af det falder ind under det, du beskæftiger dig med.

 

Læs, hvad andre har sagt om “5 veje til det lukrative russiske marked”:

Mette Bærbach Bas fra Ruslandseksperten giver med stor indsigt og engagement læseren konkrete råd og anvisninger om, hvorledes man effektivt begår sig i SNG. For uden de nødvendige SNG-kompetencer står man med en tabersag.
– Morten Munk, ukrainsk konsul og indehaver af konsulentfirmaet Mafcon

E-bogen rummer gode cases, som kan være en øjenåbner for danske virksomheder, der gerne vil slå igennem i Rusland. Mette formår at præsentere problemerne med at komme ind på det russiske marked på en let forståelig måde, og stoffet er formidlet, så folk uden nærmere kendskab til Rusland også kan være med.
– Mads B. Eskildsen, studieadjunkt på Københavns Universitet

Bogen er bestemt læseværdig og vigtig for både danske virksomheder og investorer, der overvejer entre på det russiske marked, og for i øvrigt for alle os andre, der brænder for det post-sovjetiske rum. Den nuancerer på mange måder det skæve billede, man får af regionen fra især danske medier.
– Citat fra boganmeldelse på bloggen De flyvende geders land

 

Du finder ikke denne information andre steder end lige her!

E-bogen er på 53 sider og er spækket med nyttig brancheinfo. Oven i hatten får du en bonus i form af en mp3-fil, der opsummerer de fem mest profitable eksportbrancher på det lukrative russiske marked. Du modtager en mail med et link til kurset som mp3-fil sammen med e-bogen, når du har tilmeldt dig.

 

 >>Klik her, og få e-bogen på 2 minutter<<Mette Bærbach Bas, kulturtræning i russisk forretningskultur

 

Om forfatteren til “5 veje til det lukrative russiske marked”:

Mette Bærbach Bas er cand. mag i russisk og idéhistorie. Hun arbejder til daglig med formidling af russisk forretningskultur og mentalitet.

På ruslandseksperten.dk videreformidler hun sine resultater i den kulturoversættelse, som ofte er svær at sætte ord på. Samtidig er den afgørende for, at danske virksomheder kan lykkes på det lukrative russiske marked.

Foruden denne e-bog har Mette skrevet bogen Kulturspejlet – nøglen til global succes, som er udkommet på forlaget TURBINE BUSINESS.