#8 Podcast: Forstå kvinderne i russisk business

Russiske kvinder

I oktober måneds podcast er jeg dykket ned i den russiske forretningskvindes forhold. Jeg vil snakke lidt om de fordomme, som en russisk forretningskvinde møder hos danskere, og jeg vil nuancere det billede, vi har af russiske forretningskvinder. Til sidst giver jeg dig fem helt konkrete huskeregler til at styre uden om de faldgruber, der opstår, når du gør forretning på tværs af køn i Rusland.

Det er mest mænd, der lytter med på mine lydfiler og læser med på bloggen, så derfor synes jeg, at det var et relevant tema at tage op. Der er en masse dumme fejl, man kan komme til at begå, fordi man ikke lige er opmærksom på, at den russiske forretningskvinde er af en anden støbning end den danske.

Emnet er også relevant for dig, hvis du er kvinde. Jeg tror nemlig, at du efter at have hørt mine pointer bedre kan forstå din russiske kvindelige kollega, hvor hun kommer fra, og hvorfor hendes adfærd er, som den er.

For dig, der er blevet mere interesseret i emnet, vil jeg give dig et link til en interessant artikel i The Moscow Times: Top 10 Power Women in Russia.

God fornøjelse!
Podcasten finder du øverst her i indlægget. Du kan afspille direkte på siden eller downloade ved at højreklikke på linket.

Podcast via iTunes
Hvis du vil høre podcasten i din iPhone, iPod eller mp3-afspiller, så kan du abonnere på “Russisk Business eller Russisk Roulette-podcasten” igennem iTunes. Det gør du ved at klikke på iTunes-ikonet nedenfor:

itunes-subscribe

Du kan finde hele podcastserien på iTunes: Russisk Business eller Russisk Roulette

Hør de andre podcasts her på siden: Podcastserien Russisk Business eller Russisk Roulette

Speak Your Mind

*