Certificeret mentor

Mette Bærbach Bas er certificeret SMU

Den 19. juni var jeg til certificeringsfest på en mentoruddannelse, jeg har taget det sidste års tid. Det betyder, at jeg nu er certificeret mentor og kan hjælpe dig med at få de ting til at ske, som du af en eller anden grund ikke handler på.

Hvis du har fulgt mig et stykke tid, kender du mig godt nok til at vide, at jeg når i mål med rigtig mange ting. For eksempel ønskede jeg som nyuddannet akademiker at skabe et arbejde ud fra min viden om Rusland. Så jeg startede med at gå til foredrag om Rusland, læse bøger om russere, interviewe eksperter om russisk forretningskultur, tage til eksportmøder og seminarer om dansk eksport til Rusland.

Nu holder jeg selv foredragene om Rusland, jeg har skrevet en e-bog og fået udgivet en “rigtig” bog, jeg har undervist nogle af de største danske virksomheder i at samarbejde med russere, jeg bliver interviewet til aviser, radio og tv, jeg har min egen blog og iTunes-podcast om russisk forretningskultur, og det er mig, der står på podiet og holder oplæg til eksportmøderne og eksportseminarerne.

Det at sætte sig mål og nå dem er en meget personlig proces. Den handler om at lære sin egen smag at kende og ære den i alle dine valg. Den handler også om at arbejde med sit mindset, om at rydde op i det indre, om mod og vilje, om at holde fokus på næste skridt og altid vælge et gå op i stedet for ned.

Med min erfaring og mine mange resultater som ballast kan jeg nu som certificeret mentor lære dig at gå vejen fra A til B. Jeg løfter din energi, ser dig fra dit højeste potentiale og skaber klarhed, så du kan gå den vej, der er rigtig for dig. Sessionen varer en time. Vi taler sammen over Skype eller telefonen. Kontakt mig, hvis du er interesseret i en mentorsession.

Speak Your Mind

*