Foredrag af Mette Bærbach Bas

Du kan bestille et foredrag ved at ringe til mig på: 6171 6109 eller skriv til mette@ruslandseksperten.dk

Se også mine handelsbetingelser.

12472713_743941899076584_917718343627958850_n

ALLGYM1

Jeg holder foredrag på baggrund af min bog: Kulturspejlet – nøglen til global succes og er specialiseret i kulturmødet og Kulturmetoden®. Du kan også booke mig som ruslandsekspert til oplæg, kulturtræning og foredrag om Rusland, russerne og Putin. Jeg er god til at tilpasse mit stof til jeres aktuelle situation, behov og ønsker, så I får en oplevelse, der sidder lige i skabet.

Mine foredrag er krydret med refleksionsøvelser, skønne videoklip, æstetiske billeder og tid til eftertænksomhed. Når I tager hjem, har I en følelse af at se jer selv fra et nyt sted, og I kan bedre rumme og tilgive og forstå, at andre gør tingene og ser livet på en anden måde. Med enkle redskaber og min unikke kulturmetode får I en ny bevidsthed – et kulturelt mindset – som vil hjælpe jer fremover til at navigere blandt mennesker, som er meget anderledes end jer.

Hvorfor vælge mig?
Mette Bærbach Bas, kulturtræning i russisk forretningskulturDu får mit engagement og min passion, min imødekommenhed og min positive livssyn. Fordi jeg frem for alt brænder for det jeg laver, vil næsten alle, som kommer i kontakt med mig, blive smittet af min fascination af kulturmødet og især Rusland og min åbne og fordomsfrie tilgang til kulturmødet med udlændinge.

I mine foredrag og oplæg taler jeg om det, der trigger os ved de fremmede. Det har du sikkert selv oplevet: At blive fascineret, frastødt, forelsket eller forarget under et møde med udlændinge. Min pointe er, at når noget trigger os, betyder det, at vi har essentielle ting i spil. I kulturmødet dækker det altid over en vigtig kulturforskel.

Jeg involverer jer aktivt og sørger for, at den nye viden lander hos jer, så I kan bruge den med det samme. Det plejer at være sjovt, inspirerende og fuld af aha-oplevelser at have mig på besøg.

Du kan bestille et foredrag ved at ringe til mig på: 6171 6109 eller skriv til mette@ruslandseksperten.dk

Se også mine handelsbetingelser.

 

Her kan du se, hvad andre har sagt om mine foredrag:

Solvejg FredslundSolvejg Fredslund, lærer på Grønvangskolen i Vejen:

Det var et utroligt lærerigt foredrag. En af de ting, der gør dit foredrag spændende og interessant, er, at det skinner tydeligt igennem, hvor stor en interesse og viden, du har. Det smitter, og man har lyst til at høre mere og vide mere.

Personalefotografering, HUM, Humanistisk Fakultet, 26. august, 2009, Institut for Historie og Områdestudier, Rósa MagnúsdottírRosa Magnusdottir, lektor på Institut for Kultur og Samfund, Aarhus Universitet:

Mette holdt et velforberedt og meget engageret foredrag for vores studerende. Hun havde god kontakt til sit publikum, og hun var underholdende, samtidig med at hun var meget ærlig om de udfordringer, som opstår, når mennesker indgår i kulturmøder.

Stig Bo JensenStig Bo Jensen, bestyrelsesformand i erhvervsFORUM Roskilde:

Mette er en meget inspirerende og vidende foredragsholder. Hun forstår på bedste vis at få engageret deltagerne i en levende debat, og hun formår at favne forskellige synspunkter, der måtte dukke op undervejs på en fin måde.

Rolf PetersenRolf Petersen, Centerleder i LOF Kursuscenter:

Mette leverede en både underholdende og engageret indsats. Mette inddrager deltagerne i sit indlæg, så man bliver en interaktiv part i arrangementet. Foredraget kan absolut anbefales!

Oscar Cosman BrøndumOscar Cosman Brøndum, Løjtnant af reserven fra Forsvarets Hovedorganisation for Personel af Reserven i Danmark:

Mette gav os et interessant foredrag, som både var dybdegående og aktuelt. Mettes foredrag gav en god forståelse kombineret med interessante visuelle hjælpemidler og plads til debat.