Gratis kurser om russisk kultur

På denne side finder du tre forskellige gratis tilbud. Fælles for dem alle er, at de gør dig klogere på Rusland og russerne. De gør dig også klogere på dig selv, hvor du selv kommer fra, og hvad du bringer til bordet.

Det er mit ønske og min hensigt at give dig den rette hjælp og viden. Hvis du efter gennemgang af mine gratis online kurser om russisk kultur stadig ligger inde med ubesvarede spørgmsål, er du velkommen til at sende mig en mail på mette@ruslandseksperten.dk, og så vil jeg gøre mit yderste for at hjælpe dig videre.

3 kurser om russisk kultur til gratis download

Du skal vide, at jeg har gjort mig umage med at lave dette materiale til dig. Jeg har brugt mange timer på at udarbejde og indtale det. Det har jeg, fordi jeg brænder for at formidle forskellene mellem dansk og russisk kultur. Jeg tror på, at med den rette forberedelse, viden og indstilling kan alle få en god oplevelse i Rusland og med russerne.

Når du tilmelder dig et gratis online kursus på mit websted, bliver du samtidig abonnent på mit nyhedsbrev. Jeg sender ud 1-2 gange om måneden. Her fortæller jeg om nye blogindlæg, artikler, ekspertinterviews, foredrag, hvad der rører sig i nichen for dansk eksport til rusland samt forskellene mellem dansk og russisk kultur.

Du kan altid afmelde dig via linket nederst i nyhedsbrevet eller ved at sende en mail til mig. Jeg skriver nyhedsbrevet ud fra et ønske om at dele mine indsigter og genveje til, at danskere kan lykkes i Rusland og med russerne.

Her kan du se de gratis kurser:

 

NYT: Sådan lykkes du med russerne
Et online kursus bestående af video, lydkursus og e-guide, hvor du lærer alle genveje til det første møde med russerne.
Klik her for at læse beskrivelsen og få kurset tilsendt.

 

De fem mest almindelige begynderfejl i Rusland
Her giver jeg dig insiderviden i form af en lydfil om de dumme begynderfejl, jeg begik i Rusland. Så behøver du heldigvis ikke også at begå dem.
Klik her for at læse beskrivelsen og få lydfilen tilsendt.

 

5 veje til det lukrative russiske marked
En fyldestgørende e-bog om mulighederne ved Rusland som eksportmarked med analyser af de 5 vigtigste eksportmarkeder i Rusland.
Klik her for at læse beskrivelsen og få e-bogen tilsendt.

 


Gratis kurser om russisk kultur fra ruslandsekspert Mette Bærbach Bas

Mette Bærbach Bas er idéhistoriker med ekspertise i russisk kultur.

Hun er ekspert i kulturmødet og har skrevet bogen Kulturspejlet, som fortæller, hvor ekstreme vi danskere er – uden at vi selv kan se det.

Mette er desuden en populær oplægsholder og besøger skoler, i foreninger og på virksomheder, hvor hun fortæller om dansk og russisk kultur.

Læs mere om Mette Bærbach Bas.