Jeg holder et gratis foredrag om Rusland – skal du med?

Foredrag Rusland

Torsdag d. 27. november 2014 holder jeg et foredrag i Roskilde. Det er et gå-hjem-møde arrangeret af Roskilde Erhvervsforum. Det er gratis at deltage, og jeg håber at se så mange som muligt af jer, der følger mig her på bloggen.

Jeg vil tale om Rusland, og de tendenser vi ser for tiden. Jeg giver også mit syn på Ukraine-konflikten, og så får I min særlige specialitet: Kulturtræning og hjælp til at forstå og samarbejde med russerne.

Dette foredrag om Rusland er relevant for dig, der:

  • Arbejder med eksport til BRIK
  • Samarbejder med russere
  • Overvejer at eksportere til det lukrative russiske marked
  • Har brug for at holde dig ajour på Rusland i kraft af dit arbejde
  • Er nysgerrig på russernes selvforståelse og forskellene mellem dansk og russisk kultur

Hvis du følger mig på nyhedsbrevet, på bloggen eller de sociale medier, så kom op i pausen og sig hej.

Dørene åbnes klokken 15.30, og vi runder af senest klokken 18.45.

Tildmeldning er gratis, og du behøver ikke være medlem af Roskilde Ervervsforum

BEMÆRK:

Foredraget er afsluttet, men du kan booke mig til et foredrag om Rusland hos din virksomhed eller forening. Læs mere om foredrag om Rusland af Mette Bærbach Bas.

 

 

Speak Your Mind

*