Jeg holder et gratis foredrag om Rusland – skal du med?

galleri_2014_11_27_putins_rusland_mette_baerbach_bas

Torsdag d. 27. november holder jeg et foredrag i Roskilde. Det er et gå-hjem-møde arrangeret af Roskilde Erhvervsforum. Det er gratis at deltage, og jeg håber at se så mange som muligt af jer, der følger mig her på bloggen.

Jeg vil tale om Rusland, og de tendenser vi ser for tiden. Jeg giver også mit syn på Ukraine-konflikten, og så får I min særlige specialitet: Kulturtræning og hjælp til at forstå og samarbejde med russerne.

Gå-hjem-mødet er relevant for dig, der:

  • Arbejder med eksport til BRIK
  • Samarbejder med russere
  • Overvejer at eksportere til det lukrative russiske marked
  • Har brug for at holde dig ajour på Rusland i kraft af dit arbejde
  • Er nysgerrig på russernes selvforståelse og forskellene mellem dansk og russisk kultur

Hvis du følger mig på nyhedsbrevet, på bloggen eller de sociale medier, så kom op i pausen og sig hej.

Dørene åbnes klokken 15.30, og vi runder af senest klokken 18.45.

Tildmeldning er gratis, og du behøver ikke være medlem af Roskilde Ervervsforum. Du tilmelder dig på dette link.

 

 

Speak Your Mind

*