Kulturspejlet – nøglen til global succes

Kulturspejlet af Mette Bærbach BasKulturspejlet viser, hvordan dansk kultur er ekstrem. I bogen gennemgår jeg de situationer, hvor danskerne oftest vil møde kultursammenstød, og hvordan de bedst tackles. Med personlige historier og sjove eksempler bliver det helt tydeligt, hvorfor kulturmødet nogle gange er så svært.

Bogen er til dig, der gerne vil blive bedre til at samarbejde og sameksistere med udlændinge. Det lærer du i Kulturspejlet.

Bogen koster 249,95 kr. + porto, og du kan købe bogen her.

Derfor skrev jeg Kulturspejlet

Jeg skrev bogen, fordi jeg selv har været udfordret i kulturmødet. Især mit ophold i Rusland som frivillig på et børnehjem gav mig en følelse af fiasko og mindreværd. Jeg kunne bare ikke få det til at fungere. Russerne reagerede altid stik modsat, end hvad jeg forventede. Ofte fik jeg en virkelig negativ reaktion på noget, der var ment som en høflighed fra min side.

Jeg har følt mig totalt uduelig, og tænkt at jeg aldrig mere ville til udlandet… Og da jeg følte mig allermest uduelig, gav jeg mig til at undersøge, hvorfor mine udlandsophold havde været så svære for mig…

Der manglede en brik

Men alt jeg læste og stødte på, gav mig ikke den forklaring, jeg søgte. Der manglede en vigtig brik. Nemlig hvordan vi opfattes af udlændinge. Og at vores kultur er så ekstrem, at den spænder ben for det positive kulturmøde.

Derfor har jeg skrevet bogen “Kulturspejlet – nøglen til global succes”.

Og derfor er bogen ikke til dig, der har det som en fisk i vandet, når du er sammen med udlændinge.

Kulturspejlet er skrevet til dig, som er udfordret i kulturmødet. Dig, der ønsker en forklaring samt redskaber til bedre at kommunkere og forstå udlændinge. Bogen giver dig nemlig den viden og selvtillid, der skal til for at få de resultater, du ønsker. Det gælder, uanset om du rejser eller bor i udlandet, eller du skal samarbejde med andre kulturer via dit arbejde her i Danmark.

 

 

Mette Bærbach Bas

Nyttige redskaber

Bogen er fuld af redskaber, der hjælper dig til at kommunikere klart og tydeligt. Samtidig bliver du klædt på til at løse kulturelt betingede konflikter via Kulturmetoden®, som er en gennemprøvet metode til at spotte, hvad konflikten i virkeligheden handler om.

Måske vigtigt af alt, lærer du at se på dig selv først og afdække din egen banehalvdel – for det er i virkeligheden kun her, vi kan forandre noget.

Kulturspejlet handler om os, danskerne. Hvad der er svært, og hvad der er godt ved vores kultur, når vi skal sameksistere og samarbejde med udlændinge? Den bruger tyrkisk og russisk kultur som gennemgående eksempler, og du kan nemt overføre til den kultur, du er interesseret i. Bogen er fuld af hverdagseksempler, gode illustrationer og cases fra det virkelige liv, samt ekspertinterviews af fire fremtrædende ruslandseksperter.

Hvis du ønsker forandring i dit udlandsliv eller dit arbejdsliv – hurtigere end du tror – kan du bestille min bog her og få den direkte i din postkasse.

Udtalelse om kulturspejlet

 

 

Kulturspejlet koster 249,95 kr. + porto.

Køb bogen her

Bemærk:

Til bogen hører følgende:

 


 

Mette Bærbach Bas signerer KulturspejletMette Bærbach Bas er idéhistoriker med ekspertise i russisk kultur.

Hun er ekspert i kulturmødet og har skrevet bogen Kulturspejlet, som fortæller, hvor ekstreme vi danskere er – uden at vi selv kan se det.

Mette er desuden en populær oplægsholder og besøger skoler, i foreninger og på virksomheder, hvor hun fortæller om dansk og russisk kultur.

Læs mere om Mette Bærbach Bas.