Lektørudtalelse: "Velskrevet og pædagogisk velstruktureret bog"

I dag er der kommet lektørudtalelse på min bog Kulturspejlet. En lektørudtalelse er en kort anmeldelse skrevet af bibliotekarer til biblioteker. Den er vigtig, fordi hvis anmeldelsen er god, er det mere sandsynligt, at bibliotekerne køber bogen hjem. Det giver flere læsere og dermed flere danskere, som påvirkes og forstår mit budskab.

Jeg har fået lov til at dele et uddrag:

Kort om bogen:
Mette Bærbach Bas, idehistoriker, forfatter og blogger, præsenterer “Kulturmetoden” – den unikke metode til at gøre kultursammenstød til positive møder og få succes på det globale marked. For ledere, medarbejdere og andre som samarbejder med andre kulturer.

Beskrivelse:
“Danskerne er ekstreme” skriver forfatteren, og hun beskriver syv kulturparametre, hvor danskere oftest vil opleve kultursammenstød. Forfatteren forklarer, hvordan man med hendes refleksive metode erkender konfliktområderne, ser sig selv og sin kultur i øjnene, hviler i sin kultur, og samtidig giver plads til anderledes mennesker og deres kultur. Mette Bærbach Bas blogger på www.ekstremedanskere.dk, hvor der er supplerende materiale.

Vurdering:
Velskrevet og pædagogisk velstruktureret bog, som også kan være praktisk anvendelig, hvis man fx arbejder med samhandel.

Speak Your Mind

*