Mød mine fire flotte mænd

I min bog Kulturspejlet interviewer jeg fire ruslandseksperter for deres bud på forskellene mellem dansk og russisk kultur.

Samuel Rachlin er en kendt forfatter og journalist. Han fortæller i bogen om sine erfaringer fra kulturmødet mellem danskere og russere. I podcasten fortæller han om sin bog Jeg, Putin. Han gennemgår, hvordan en af verdens mægtigste mænd er kommet til magten, og hvordan han beholder den.

Jørgen Bollesen er kendt inden for dansk eksport til Rusland. Han har solgt tyggegummi, våben og damesko i Rusland. I podcasten fortæller han om sit møde med den russiske forretningsverden, og hvordan han har haft succes med at implementere danske ledelsesteknikker i Rusland.

Flemming Rose er kendt journalist, redaktør og oversætter med mange års erfaring med Rusland. Han fortæller i podcasten om Putin før og nu og gør status på Putins politik, indenrigs såvel som udenrigs.

Per Dalgaard er kendt inden for forskerverdenen. Han har skrevet mange bøger om det russiske folk og deres forhold til deres leder. I podcasten fortæller han om de vilkår, russerne lever under. Det er netop disse vilkår, der gør kulturmødet så udfordrende.

Mine-fire-flotte-maend

Hvis du har lyst, kan du høre deres interview som podcast: