#2 Podcast: De 5 mest profitable eksportbrancher i 2012

E-bog: de fem mest profitable eksportbrancher i RuslandHvis du overvejer du at eksportere til Rusland, så kommer her den information, som du har brug for til at orientere dig på markedet.

Vi kender jo vores forcer i Danmark, men ved vi, hvad russerne har brug for, og hvad deres udgangspunkt er? I denne podcast får du svaret på hvilke 5 eksportbrancher, der ”hitter”, set fra et russisk synspunkt.

Rusland er vores største nærmarked, og vi har alle læst om de enorme vækstrater, som andre danske virksomheder kan fremvise fra deres russiske forretning. Du ved sikkert også, at det kræver grundigt forarbejde at etablere sig i Rusland, og at vidensindhentning er første skridt på vejen til succes på det lukrative russiske marked.

Derfor har jeg samlet det bedste af min research inden for eksportbrancherne på det russiske marked, og jeg deler mit bud på de fem mest profitable eksportbrancher med dig i denne podcast. Materialet blev oprindeligt udarbejdet priomo 2012, men pointerne er stadig lige relevante.


For mere info kan jeg henvise til min e-bog: 5 veje til det lukrative russiske marked
Podcast via iTunes
Hvis du vil høre podcasten i din iPhone, iPod eller mp3-afspiller, så kan du abonnere på “Russisk Business eller Russisk Roulette-podcasten” igennem iTunes. Det gør du ved at klikke på iTunes-ikonet nedenfor:

itunes-subscribe

Hør de andre podcasts her på siden: Podcastserien Russisk Business eller Russisk Roulette

 

Speak Your Mind

*