#1 Podcast: Knæk koden til logistikken

ICT logistics logoI disse år sker der et paradigmeskifte i Rusland. Middelklassen, som tidligere var præget af stagnation og økonomisk usikkerhed, er nu i vækst. På banen melder der sig en meget stor russisk forbrugergruppe, som er købestærk, som bruger de penge de har, og som gerne vil investere i vestlige varer.

Det er en af grundene til, at Rusland er et uhyre lukrativt marked for danske eksportører. Men mange bliver bremset af logistikken. For hvordan får man varerne ind i Rusland og ud til de købevillige russiske forbrugere?

Knæk koden til logistikken
– Sådan løser du dine logistiske udfordringer ved eksport til Rusland

Carsten Skov, som sidder på ICT Logistics kontor i Hviderusland, fortæller om logistikken bag det at eksportere til Rusland, og jeg supplerer med analyser af korruption og webhandel.

Lydkvaliteten på interviewet er ikke i top. Hvis du kan se bort fra lidt skratten og hosten, så venter der dig et interessant interview med Carsten Skov om logistik til Rusland og SNG, som den ser ud for danske eksportører i 2013.

I forlængelse af podcasten har jeg udarbejdet et faktaark til dig, som du kan bruge som springbræt til at komme videre herfra. Faktaarket indeholder links til de logistikvirksomheder i Danmark, som specialiserer sig i transport til Rusland og SNG.

Jeg giver dig også tre yderligere tre grunde til, hvorfor du skal eksportere til Rusland og SNG, og endelig giver jeg dig Carstens Skovs tre tips til danskere, der gerne vil ind på det russiske marked.

Endelig finder du Carsten Skovs kontaktoplysninger på faktaarket. Han understreger, at man altid er velkommen til at ringe til ham for at få et råd.

Download faktaarket her.

Podcast via iTunes
Hvis du vil høre podcasten i din iPhone, iPod eller mp3-afspiller, så kan du abonnere på “Russisk Business eller Russisk Roulette-podcasten” igennem iTunes. Det gør du ved at klikke på iTunes-ikonet nedenfor:

itunes-subscribe

Hør de andre podcasts her på siden: Podcastserien Russisk Business eller Russisk Roulette

 

 

Speak Your Mind

*