#4 Podcast: Når du forhandler med russerne

Jeanne Jørgensen

For et stykke tid siden holdt jeg et juridisk eksportseminar i København sammen med den russiskfødte jurist, Jeanne Jørgensen. Det blev en rigtig god dag, hvor deltagerene blev HALVANDEN time bagefter og netværkede – et godt billede på den russiske kollektivistiske sjæl. Jeanne og jeg har siden sat gang i andre initiativer. En af dem er en podcast om russisk forhandlingskultur.

I denne podcast tipper den russiskfødte jurist, Jeanne Jørgensen, dig om, hvordan du skal forhandle med russerne. Lær det bedste måde til at indgå aftaler med russere. Hør om hvad du kan forvente under en forhandling. Få styr på, hvordan du bedst bruger juristen i forbindelse med aftaleindgåelse med din russiske samarbejdspartner.

Jeanne Jørgensen er advokatfuldmægtig hos advokatkontor AuthenticLaw. Du kan kontakte Jeanne Jørgensen på e-mail: jj@authenticlaw.dk eller telefon: 28 74 35 56 for biståelse ved forhandling og udarbejdelse af kontrakter.

 

 

Hvis du vil høre podcasten i din iPhone, iPod eller mp3-afspiller, så kan du abonnere på “Russisk Business eller Russisk Roulette-podcasten” igennem iTunes. Det gør du ved at klikke på iTunes-ikonet nedenfor:

itunes-subscribe

Hør de andre podcasts her på siden: Podcastserien Russisk Business eller Russisk Roulette

Comments

 1. CLaus Lassen says:

  hejsa,
  jeg kan ikke downloade #4 Podcast: Når du forhandler med russerne, der står file could not be found.
  jeg vil super gerne høre det!!
  hjælp mig!!
  mvh
  Claus

Speak Your Mind

*