Ruslands historie fra Putin til Peter den Store

Denne video handler om Ruslands historie og de russiske statsledere gennem tiden. Min gennemgang er ikke som alle andres, for jeg begynder nemlig i nutiden hos Vladimir Putin og bevæger mig bagud helt til kejser Peter den Store.

I videoen kommer jeg ind på følgende:

  • Hvilke statsleder har været ved magten de sidste 20-30 år, hvor man ikke har haft kommunisme?
  • Hvem sad egentlig ved roret under Sovjet, og hvad skete der i perioden fra 1991-1917?
  • Hvordan var det nu med de russiske zarer og deres relation til folket?

Dette illustrerer jeg ved hjælp af min matrjosjka-dukke, der rummer alle statslederne fra Putin til Peter den Store (som er en lille bitte dukke allerinderst inde).

Comments

  1. Magnus Groth says:

    Hej Mette
    Jeg skal skrive SOP i perioden fra da Rusland skiftede fra kommunismen til markedsøkonomi i fagene histoire og international økonomi og jeg synes simpelhen den video var så godt formuleret og beskrevet. Så jeg ville egentlig høre om du kunne henvise til noget af dit eget materiale der går lidt mere i dybden med lige netop den periode eller om du har nogle andre anbefalinger der vill være gode at læse eller høre.

    MVH Magnus 3.G Roskilde Handelskole

Speak Your Mind

*