Ruslandseksperten går på barsel

Mette gravid med Solvej2Min mave bliver større og større. Mit overskud bliver mindre og mindre. Så jeg har besluttet at sende Ruslandseksperten på en tidlig barsel.

Det betyder, at jeg holder pause med:

  • Podcasts
  • Blogindlæg
  • Opdatering på de sociale medier

Det betyder også, at jeg lukker for booking af:

  • Kulturtræning
  • Foredrag
  • Oplæg på konferencer/seminarer

Hvis vi allerede har en aftale, eller jeg har sendt dig et tilbud, så holder vi naturligvis fast i det.

Jeg har termin til juni, og tiden frem til da skal bruges på gåture langs Brabrandsøen, masser af hvile, ro og refleksion. Når energien er god, skal jeg skrive videre på mit bogmanuskript om den kulturmetode, jeg har udviklet. Og så vil jeg ellers ligge på sofaen og spise karameller og se Netflix og se maven vokse!

Tusind tak for alle de ord, du har læst og lyttet til om Rusland fra mig. Al den positive feedback, alle jeres gode idéer og bidrag. Det har været sjovt og skønt. Nu må vi se, hvad den nye tid bringer med sig. Du hører fra mig igen efter sommer, når jeg starter min forretning op igen.

Indtil da er du velkommen til at se nærmere på nedenstående:

 

Se interview med Mette Bærbach Bas    Podcast om russisk businessOnline Kursus: Takt og Tone i Russisk Business    E-bog: de fem mest profitable eksportbrancher i Rusland

 

 

Speak Your Mind

*