Spørgsmål og svar om sikkerhed på Ruslandseksperten.dk

Jeg skal indtaste min e-mailadresse for at komme på nyhedsbrevet og få adgang til det lovede materiale. Vil min e-mailadresse blive delt med tredjeparter?
– Nej, jeg deler under ingen omstændigheder e-mailadresser med nogen som helst. Det eneste, du modtager, er mit nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet nederst i nyhedsmailen eller ved at sende mig en mail.

Når jeg køber i din webshop, skal jeg også indtaste min mailadresse. Hvad bruger du den til?
– Du modtager relevante mails i forbindelse med køb i min webshop. Jeg bruger ikke disse e-mails til anden kommunikation, medmindre du udtrykkeligt har bedt om at høre fra mig via mit nyhedsbrev.

Hvilke betalingsmetoder accepterer din webshop?
– Jeg bruger Stripe, som accepterer de mest almindelige betalingsmetoder: Dankort, eDankort, VISA, VISA electron, Mastercard, Maestro, JCB og American Express.

Kan jeg betale med bankoverførsel?
– Ja. Jeg afsender ordren, når din betaling er synlig på min konto.

Jeg er ikke helt tryg ved at betale med mit kreditkort på internettet. Er det sikkert?
– Ja, det er sikkert. Alle dine data overføres via en krypteret https-kanal og lagres udelukkende af faktureringsselskabet som krypterede data. Jeg indsamler og gemmer ikke betalingsoplysninger fra mine kunder.

 

Har du flere spørgsmål angående sikkerhed? Send mig en mail.