Sten har det nemmere nu

I sidste uge talte jeg i telefon med Sten. Han og hans team fik kulturtræning af mig i efteråret. Da vi skal lave noget mere sammen i løbet af året, ringede jeg for at høre, hvordan det gik.

“Efter din kulturtræning oplever jeg mindre modstand fra mine medarbejdere,” fortæller Sten, som er direktør for virksomheden. Hans team arbejder dagligt sammen med virksomhedens afdeling i Moskva.

Frustrationen over russerne – ja, du kender den sikkert også – er blevet lindret i medarbejdergruppen. De ved hvilke mekanikker, der er i spil, og hvordan de skal håndtere konflikter og uoverensstemmelser.

“De kommer ikke længere til mig med deres problemer. De løser dem selv. Jeg har fået det meget nemmere,” fortæller Sten glad i telefonen.

Hvis du også vil tage et skridt videre din forretning og skabe et mere smidigt samarbejde med russerne, kan du booke mig til en times gratis kulturtræning over Skype eller telefonen. Kontakt mig for at aftale nærmere.

Se også udtalelser fra mine kunder, som allerede har gjort brug af kulturtræning, så du kan få en fornemmelse af resultaterne.

Speak Your Mind

*