UNO Transport udvider til Moskva

Logistikfirmaerne har rigtig travlt. I disse år øges dansk eksport uden for EU betragteligt, og det giver øget omsætning for logistikvirksomhederne. En betydelig del af den danske eksport kanaliseres til Østeuropa og Rusland.

UNO Transport er en dansk logistikvirksomhed, der har specialiseret sig i transport til bl.a. Rusland og Ukraine. Forretningen har haft så høje vækstrater i netop disse store lande mod øst, at det har givet mening at etablere sig i Rusland med kontor i Moskva.

Tæt på kunden

Virksomheden arbejder ud fra den filosofi, at du skal være tæt på dine kunder. Derfor lægger UNO Transport vægt på tilstedeværelse i Østeuropa med kontor i Ukraine, Letland og Litauen og altså senest med åbningen af kontor og direktør i Moskva. Hvis du er dansk eksportvirksomhed med en vare, der skal fragtes til Rusland, vil jeg anbefale dig at tage fat på salgschef Helge Olesen.

UNO Transport åbner kontor i Moskva

Eksport til østlandene besværliggøres af indviklede toldregler, hvorfor det er vigtigt at vælge et transportfirma, som har ekspertise i netop denne region. Alt dette kan du læse mere om i mit indlæg: Eksport til Rusland: Få eksperterne på banen.

Hør desuden podcasten:
Knæk koden til logistikken – Sådan løser du dine logistiske udfordringer ved eksport til Rusland.

Læs mere om UNO Transport og åbningen af kontor i Moskva:

Speak Your Mind

*